Sportvelden

47_bk_DSC00038.jpgDe meeste sportvelden in Nederland worden, bijna het hele jaar rond, zeer intensief gebruikt voor allerlei soorten sporten. 
Goede aanleg en onderhoud is dan ook van groot belang voor sportvelden, een goed aangelegd en onderhouden sportveld is tenslotte uw visitekaartje.


"KZ" Aanneming & Groenvoorziening B.V. is gespecialiseerd in het onderhoud van:
- Kunststofsportvelden
- Gravelvelden
- Universeelvelden
- Sportgrasvelden

"KZ" Aanneming & Groenvoorziening B.V. is gespecialiseerd in het maken van:
- Sportgrasvelden
- Toplaagverbetering

Kunststofsportvelden / Gravelvelden / Universeelvelden
Kunststofsportvelden kunnen door "KZ" Aanneming & Groenvoorziening B.V. gereinigd worden met een speciaal ontwikkelde spuit/zuigmachine. Deze machine kan het fijne vuil weghalen, dit om algen-en mosgroei in de toplaag te vermijden. Met deze machine wordt het vuil tot diep de poriën opgelost, dit zonder gebruik van chemische middelen en zonder belasting van het drainagesysteem.

Sportgrasvelden
Ten behoeve van de grasmat is het van belang dat deze jaarlijks wordt onderhouden. Voor de uitvoering van deze werkzaamheden heeft "KZ" Aanneming & Groenvoorziening B.V. een speciaal ontwikkelde Recycling Dresser. 

Met deze machine wordt in één werkgang de grasmat gedressed, belucht, en geëgaliseerd. Daarnaast worden storende lagen in de toplaag gebroken en doorgraven, hetgeen de waterafvoer en de beworteling van het gras ten goede komt. De grond welke wordt verwerkt komt uit eigen veld, hierdoor is het niet nodig om extra grond aan te voeren (wat verontreinigd zou kunnen zijn, met plagen of ziektes).

Tevens kan "KZ" uw sportvelden spuiten tegen onkruidbestrijding. Ook het door-en inzaaien van de grasvelden en doelgebieden kan "KZ" voor u uitvoeren.

Renovatie sportgrasvelden
Na jarenlang zeer intensief gebruik op sportgrasvelden, is het vaak noodzakelijk om betreffend veld geheel of gedeeltelijk te renoveren. Deze renovatie kan "KZ" Aanneming & Groenvoorziening B.V. ook voor u uitvoeren. Ten behoeve van de renovatie kunnen de volgende werkzaamheden worden uitgevoerd:

- Draineren veld (met of zonder zandvulling)
- Frezen grasmat
- Spitten veld
- Bezanden veld
- Egaliseren veld
- Inzaaien veld

Ook is het mogelijk om de granulaire samenstelling van de grond te laten analyseren, zodat de aansluiting met de ondergrond geen probleem zal veroorzaken.

44_bk_PICT0437.jpg46_bk_PICT0426.jpg

48_bk_DSC00088a.jpg45_bk_PICT0406.jpg